Dekleta, ste zalotili vašega partnerja med flirtanjem z drugo? Svetujemo vam kaj v takem primeru narediti.

Dekleta, ste zalotili vašega partnerja med flirtanjem z drugo? Svetujemo vam kaj v takem primeru narediti.

 

Psihologija nam pravi, da je flirt sam po sebi naraven človeški odziv, ko vzpostavljamo komunikacijski odnos z osebo nasprotnega spola.

 

Potreba po flirtanju je razumljiva ker vključuje naš ego… medtem ko nam ni ravno všeč, če prepogosto opazimo našega partnerja med dejanjem.

 

Poglejmo si pogost primer, naše drage MyNight-erke;

V klubu je njegov pogled ujela prelestna starleta. Lepo se ji nasmiha, medtem ko vas drži za roko. Ne, to ni lepo in vemo, da se počutite neprijetno.

 

Kakšen naš bo vaš odziv?

Takšen: ne bodite tiho. Če občutke nelagodja zadržite sami zase, boste kaj kmalu podzavestno začeli kazati znake ljubosumja, zaradi česar ne boste videti samo ranljivi, pač pa vam bo celotna situacija pokvarila večer. Soočite ga. Vprašajte ga, kako si je to zamislil in vprašajte ga ‘po njegovem zdravju’. Skrajšajte si muke in preusmerite njegovo pozornost.

 

Če je vaš partner popil kakšen kozarček več kot ponavadi, je to za vas v tem primeru dobro. Pravijo, da vinjen človek govori misli treznega. Verjemite, izvedeli boste marsikaj… Morda tudi stvari, ki jih nebi želeli slišati, a vendar boste vedeli pri čem ste. Imejte v mislih, da morajo moški vedno imeti občutek potrditve svoje ‘moškosti’. Vprašajte se, ali mu jo vi nudite, da jo ne bo rabil iskati v očeh in dejanjih ‘druge’? Res, da so to v vaših mislih zgolj nepotrebne mačistične otročarije, vendar tako pač je.

 

Pohvalite ga. Komplimente vsi radi slišimo. Laskajte mu. Ko je v svojem ‘mačo’ stanju mu povejte stvari, ki jih rad sliši in tako zopet preusmerite pozornost nase. Ženska, ki se je sprijaznila, da bo v vezi z moškim, ki rad flirta (verjetno sta se tudi prav tako spoznala) mora biti potrpežljiva in pripravljena na kompromise.

Da potegnemo črto: če opazite svojega dragega, kako (vede ali nevede) flirta s klubsko ‘raketo’, ne naredite scene in ne histerirajte. Vse kar morate narediti je izreči par besed, da njegov fokus preusmerite k vam.

 

MyNight


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri