CIRKUS JE 8!

CIRKUS JE 8!

Osmo obletnico Cirkusa bo zabelila ena najbolj
vročih didžejk na svetu – 
JUICY M

 JUICY M

V Ljubljano pa prihajajo tudi
FURIOUS STYLEZ (Las Vegas), Made in China ft. DJ UNA (Peking), MILI (Beograd), BLAIR LEA (Beograd), Tutti Frutti Slovenska Edicija ft. ROK FERENGJA (Rok ‘n’ Band), The Taste of DEE JAY TIME …
=> 2x #1 na Top 100 DJanes
=> Tomorrowland, Ultra, Balaton, TTB, Pacha, Privilege Ibiza
=> Prva didžejka pod okriljem Armade Armina van Buurena
=> JuicyLand je eden najbolj poslušanih dance podcastov na Mixcloudu
=> Kraljica družabnih omrežij:
FB: 3,5 mio // IG: 634K // YT: 1,3 mio // SC: 236K // Spotify: 100K
=> Odlična selektorka, miksanje na štirih gramofonih, mojstrica žura
Globalna zvezda z globokimi koreninami v hip hopu in parom odlično izostrenih ušes za plesne petarde, šolana pianistka in tehnično ena najbolj spretnih didžejk, ki meša muziko na štirih gramofonih, kraljica družabnih omrežij, producentka, založnica, radijski glas in res huda bejba, ki zna narediti žur!

Ogrevala je zvezde, kot so Backstreet Boys in Black Eyed Peas, gostila VIP žure Fashion TV in tekmovala na DMC-jevem svetovnem prvenstvu didžejev. Svet je osvojila z remiksom hita ‘Watchout For This’ (Major Lazer), ki so ga zgrabili tudi Calvin Harris, Bob Sinclar in Diplo, zagnala založbo JUMMP Records ter radijski šov in podcast JuicyLand, ko sta padla še ibiška Privilege in Pacha pa je postala prva ženska varovanka Arminove Armade. Spotoma si je zgradila vojsko lojalnih navijačev, ki so jo dvakrat kronali za kraljico lestvice Top 100 DJanes, skočila pa je tudi med Top 50 didžejev na The DJ List.

Nastop JUICY M pa je le eden od vrhuncev enomesečnega praznovanja v vodilnem slovenskem klubu, v katerem se bodo ob domačih ustvarjalcih predstavili gostje s kar treh kontinentov.

Iz dežele prežečih tigrov in skritih zmajev prihaja na prvi evropski špil DJ UNA, ena najbolj vročih kitajskih didžejk in producentk, ki na azijskih festivalih brusi komolce z mojstri, kot so Deorro, Code Black, Pendullum in Modestep.

Na željo številnih navijačev pa se v Ljubljano končno vrača tudi FURIOUS STILEZ, miksmojster s pool partyjev in žurov v prestižnih lasvegaških in kalifornijskih klubih, ki je že nastopal z in za zvezdenike, kot so Steve Aoki, Avicii, Lil Jon, Maya, Ozzy Osbourne, Kate Beckinsale in Dana White.

Ljubitelje regionalne hip hop in trap scene bosta v dveh večerih razmigala beograjčana MILI in BLAIR LEA, Slovensko edicijo priljubljene 90/00s serije Tutti Frutti bosta s hiti Rok ‘n’ Banda pobarvala ROK FERENGJA in njegov zvesti sopotnik Blaž, po osvojenih Stožicah pa se v Cirkus za Miklavža z The Taste of DEE JAY TIME vračata tudi Dean on the Mike in DJ Drago-N.

Za popoln spored pa skočite na
www.facebook.com/pg/cirkus.klub/events/?ref=page_internal


V moji bližini