Beograd za NYE | Silvestrovanje 2017

MyNight.si vas kot uradni partnerji enega najboljših beograjskih splavov vabi, da se udeležite epske novoletne zabave na Splavu Dragstor!

 

 

 

Klub Dragstor je eden od najpopularnejših zimskih klubov v Beogradu. Je mesto, kjer vsi ljubiteljii elektronske glasbe uživajo ob nastopih vrhunskih DJ-ev in fenomenalni atmosferi.

Nahaja se na atraktivni lokaciji na Ušču in je unikaten kot edini Splav-klub na vodi, ki deluje tudi pozimi.

Splav Dragstor je znan tudi po svoji neverjetni razsvetljavi, kakršno boste težko našli na drugi lokaciji v Beogradu in obiskovalce pusti brez besed.

Dragstor se zgleduje po klubih svetovnega kalibra, zato poleg fantastično urejenega interierja ponuja tudi odlično postrežbo.

Odlično zabavo in nepozabno novo leto zagotavljajo odlični DJ-i, ambijent in dobra družba. Za DJ pultom se bo za praznovanje novega leta našel fenomenalen dvojec The Beatshakers, regionalno znan predvsem po produkcijskem sodelovanju z švicarsko superzvezo DJ Antoine. Duo je že leta nepogrešljiv sestav line-upa na Exit festivalu, leta nazaj so oder delili se z največjimi svetovnimi imeni EDM scene, kot so David Guetta, Axwell, Steve Angello, Mark Knight, Benny Benassi, Sebastian Ingrosso.

Sledil mu bo eden najpopularnejših DJ-jev na beograjski sceni DJ Playa, ki se vedno trudi, da v svojih setih zadrži edinstveni stil in prepoznavni RnB zvok. Celotna ekipa Vam bo zagotovo priredila večer ki ga ne boste zlahka pozabili.

Vse rezervacije v predprodaji lahko opravite preko MyNight.si!

 

Glasba :

The Beatshakers i Dj Playa
(R’n’B & House)

 

Cena karte : 20€

Vse rezervacije se plačajo dodatno in sicer :

Mesto za šankom je brezplačno

Barska miza 50€ – minimalno 4osebe (zraven vsake Barske mize se dobi GRATIS steklenica alkoholne pijače po izbiri : Johnnie Walker, Ballantine’s, Smirnoff, Absolut, Jameson, Jagermeister, Baileys) Ob doplačilu v višini 10€, se zraven dobi še ena steklenica alkoholne pijače (Johnnie Walker, Ballantine’s, Smirnoff, Absolut, Jameson, Jagermeister, Baileys)

Visoko sedenje 250€ – v ceno so vštete vstopnice za 5 ljudi. V ceno je všteta tudi Premium steklenica alkoholne pijače po izbiri (Jack Daniel’s, Chivas, Grey Goose, Moet)

Mali Separe 250€ – v ceno so vštete vstopnice za 5 ljudi. V ceno je všteta tudi steklenica alkoholne pijače po izbiri (Jack Daniel’s, Chivas, Grey Goose, Moet)

Veliki Separe 500€ – v ceno so vštete vstopnice za 10 ljudi. V ceno je všteta flaša alkoholne pijače po izbiri (Jack Daniel’s, Chivas, Grey Goose, Moet) in ena flaša šampanjca Moet.

 

Vse rezervacije v predprodaji lahko opravite preko MyNight.si!

(*Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!)