ALPINA 3. NAGRADNA IGRA

Alpina, slovenski proizvajalec obutve, in portal MyNight.si podarjata bone v vrednosti 350 €!

Kako sodeluješ v nagradni igri?

V komentarju na Facebook objavi spodaj označi 6 sebi najbližjih, s katerimi bi šel skupaj po nakupih čevljev v prodajalne Alpina, in v petek, 23. 3. 2018, bomo izžrebali 7 srečnežev, ki bodo prejeli bone v skupni vrednosti 350 €!

 

Pogoji za sodelovanje so sledeči:

Prejemniki morajo biti polnoletne osebe, starejše od 18 let. Po zaključenem žrebanju morajo vsi dobitniki posredovati svoje podatke (ime in priimek, točen naslov, datum rojstva, email, davčno številko in kontaktno številko ter številko trr-ja, saj mora izvajalec nagradne igre Zavod Inštitut Mediapro poročati FURS-u in urediti plačilo akontacije dohodnine). Podatke naj dobitniki pošljejo na elektronski naslov alpina@mynight.si v 24 urah od razglasitve dobitnikov; v nasprotnem primeru se bodo nagrade prenesle v naslednji krog. Opravili bomo 3 kroge žrebanj in v njih podarili bone v skupni vrednosti 3 x 350,00 € – torej kar 1050,00 €! V vsakem krogu žrebanj lahko posameznik sodeluje le enkrat. Bone bodo dobitniki prejeli po pošti v roku 5 dni od žrebanja. Vsak darilni bon je opremljen z enkratno serijsko številko.

Za sodelovanje se lahko interesenti prijavijo večkrat, vendar ne v okviru istega žrebanja. V primeru premajhnega števila sodelujočih, se nagrade prenesejo v naslednji krog. Po potrebi bo dodan še en krog žrebanja.

 

 

Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.mynight.si in na profilu MyNight.si na Facebooku.

Vse obveznosti do FURS-a (Finančne uprave Republike Slovenije) in države krije izvajalec Zavod Inštitut Mediapro, torej so nagrade vnovčljive v celoti.

Nagrajenci dobijo nagradne bone po pošti v petih (5) dneh od razglasitve dobitnikov – izžrebancev.

S prevzemom nagrad se nagrajenci odrekajo kakršnikoli odškodninski zahtevi do organizatorjev in pokroviteljev akcije in sprejemajo splošne pogoje.

 

Razno

Organizator in izvajalec nagradne igre je portal MyNight v okviru Zavoda Inštitut Mediapro v sodelovanju z Alpino, slovensko tovarno obutve.

Za igro velja splošna zakonodaja glede organizacije nagradnih iger in pravni okvir varstva osebnih podatkov. Organizator/izvajalec ni odgovoren za kakršnekoli reklamacije glede izdelkov Alpine d.o.o.  S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da sodelujoči s temi pravili soglaša. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti ali zakonodaje. O tem bo sodelujoče obvestil na spletni strani www.mynight.si. Izvajalec na vsa morebitna vprašanja v zvezi z nagradno igro daje pojasnila na emailu: info@mynight.si. Pravila so stopila v veljavo s 1. 11. 2017.