Admir Baltić – SLABA DRUŽBA – standup v 10ki

Admir Baltić – SLABA DRUŽBA – standup v 10ki

Hitronogi Žuti, otrok ljubljanskih ulic, se po dolgoletni karieri v kriminalu na drobno znajde v priložnosti za analizo svojih preteklih poklicnih in osebnih “uspehov”. Skozi zgodbe o sebi, svoji družini in prijateljih, po naključju spregovori tudi o številnih družbenih problemih sodobne Slovenije in vas pri tem do solz nasmeje.

 

Admir Baltić je v vlogi Žutega iskren, izjemno zabaven in vse prej kot slaba družba!

 

Monokomedija, ki se je kalila na odrih slovenske stand-up scene, ponuja humor, ki je blizu ljudem, obenem pa vsebuje tudi močno družbeno-kritično noto. Monolog, ki je značilen za standup-komedijo, z zgoščenimi dovtipi in humornimi zasuki občasno prekinejo huronski pevski vložki.

 

Predstava je bila v skrajšani obliki uprizorjena tudi na PANČ, Festival stand-up komedije Ljubljana in v oddaji StendAp predstavlja na Kanal A.

 

VEČ O DOGODKU: https://mynight.si/events/admir-baltic-slaba-druzba-ii-ponovitev/

VSTOPNICE: http://www.eventim.si/si/vstopnice/admir-baltic-slaba-druzba-ljubljana-10ka-klub-smeha-513302/event.html?partnerId=3758 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri