Kavarna Lev
Naša kavarna Lev je prostor za vse, ki nikoli nimajo dovolj razvajanja. Moderno opremljena terasa in notranjost, kjer se lahko v prijetnem okolju družite s prijatelji. Poleg moderne opreme zunanjega in notranjega dela kavarne, se lahko pohvalimo tudi s pravo vinsko kletjo, kjer se lahko v vročih dnevih ohladite s kozarcem vina ali penine.
Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe.
Za koktajle skrbi naša vrhunska barmanka Draga, ki je s svojo “lolito” na svetovnem prvenstvu v pripravi koktajlov dosegla 3.mesto in je tudi edina barmanka na svetu, ki se lahko pohvali s tovrstnim dosežkom.
To je prostor, kjer se za vsakega najde nekaj, kjer se boste počutili prijetno in bili vrhunsko postreženi.

3D virtualni sprehod www.3Dpro.si

 

Posebnost: trgovina buteljk (vina in penine)
Hišna penina (Penina Lev) – mango penina, pripravljena iz 100% mangota, brez dodanega sladkorja

 

Kategorije glede na ponudbo v kavarni:
coffee shop
dessert shop
wine bar
Ponudba:
domači sladoled
tortice
toasti
degustacijski krožnik (pršut, sir, olive)
coktajli
vina
penine
piva
domači ledeni čaj
Kolosej – Ljubljana – kino

Ko govorimo o kinematografiji na Slovenskem, ne moremo mimo Koloseja. V zadnjem desetletju je podjetje na prikazovalskem trgu pustilo močan pečat, saj je na slovenska tla prineslo številne inovacije s tega področja – tehnološke in konceptualne spremembe v načinu preživljanja prostega časa v kombinaciji z ogledom filma na velikem kino platnu. Kolosej je leta 2001 odprl prvi kinocenter v Sloveniji – odtlej je na naših tleh zraslo kar nekaj podobnih.

Kolosej se je prvi lotil tudi dodatne ponudbe za svoje obiskovalce in tako iz strogo kinematografskega podjetja postal podjetje, ki posameznikom in skupinam nudi paleto različnih storitev in izdelkov, preplet dejavnosti za preživljanje prostega časa: izvrstno gostinsko ponudbo, bowling, biljard, igre na srečo …

“Pivnica” Klub AS

“Pivnica” Klub AS / Nova Generacija. Na dolenjskem med Mirno in Mokronogom v občini Šentrupert se nahaja en prav fletn plac za žur. Že od leta 1998 stoji tam Pivnica As, katera je ob svoji 20 letnici dobila novo vodilno moč. Fantje so se lotili, prenovili, posodobili in evo ga AS ponovno odpira vrata za vse v AS. Vabljeni na odlične žure, koncerte domačih priznanih izvajalcev, nore žure z DJ.em. Pivnica Klub AS, Prelesje 34a, 8232 Šentrupert

Woodland

Open air festival elektronske dance glasbe, plesa in animacij v unikatnem ambientu narave! Vsak prvi vikend julija na gozdni jasi Pristave nad Stično.

Cortez BAR No’1

Strežemo jedi: zajtrk, kava in pijača

Flamingo Clubbing

Za dobre žure bo od zdaj naprej med drugimi skrbel Flamingo clubbing. Skupaj si ustvarimo nore, nepozabne noči čeprav ni nujno da se jih bomo vsi spomnili. Pridi, pripelji prijatelje/ce in prispevajte k norem vzdušju!

TROJA Lounge Bar & Club
Vabljeni v čudoviti ambient dnevno-nočnega bara in kluba Troja! Po dolgem dnevu se lahko pri nas poveselite s prijatelji, oddahnite v hookah/shisha baru, praznujte rojstni dan ali pa pridite samo na kavo na našo obsežno teraso! Vedno vas bomo veseli, odprti smo vse dni v tednu!
SpartacusFabrika

FABRIKA – LOKAL Z »INDUSTRIAL STYLE« PODOBO…lokal v centru Nove Gorice z novim, svežim pristopom k oblikovanju, ki uporablja tradicionalne materiale v ubranem sozvočju inovativnih površinskih obdelav…moderen lokal, ki ima v interier umeščenime elemente lokalne zgodovine Nove Gorice…lokal z veliko leseno teraso pod tendami…lokal s svetlo in zračno notranjosto…lokal za vsak dan…lokal za vse letne čase…

FABRIKA – ZA VSAKEGA NEKAJ: hrustljav rogljiček za dobro jutro, dopoldanska kava s prijateljico, okusno in lahko kosilo iz izbranih surovin, srečanje z družbo ob kozarcu dobrega vina, večerna sprostitev ob dobri glasbi z osvežujočo pivo, večerna zabava s klapo in še in še….

Festivalna dvorana Lent

Festivalna dvorana Lent se nahaja v strogem centru  mesta Maribor, ob nabrežju reke Drave s simboličnim nazivom “začetek Lenta”. V neposredni bližini je Glavna avtobusna postaja, tik ob vhodu pa velika podzemna parkirna garaža. Dvorana je sodobno akustično in svetlobno opremljena.

Dvorana je v dveh etažah, ki sta medsebojno povezani. V vsaki posebej se lahko istočasno izvaja samostojna prireditev, ob večjih prireditvah, pa delujeta enovito. Koncertna kapaciteta dvoran je 1500 ljudi.

Dvorana Lent  ima 25 let izkušenj pri organizaciji najzahtevnejših mednarodnih prireditev, gostili so največje svetovne zvezde vseh glasbenih in plesnih zvrsti. Bili so pokrito prizorišče prestolnice evropske kulture EPK 2012. V dvorani se organizirajo koncerti, seminarji, kongresi, maturantski plesi, obletnice, poroke, praznovanja itd.