GOSTILNA ŠELIH

Gostilna in pizzerija Šelih, gostišče s dolgoletno tradicijo.

Libra bar

Libra je manjši bar z velikim srcem na samem začetku Šentvida v Ljubljani.
Premore veliko izbiro pijač in vsakodnevnih akcij.
Za vsakega se najde nekaj :).

Gostilnica pri Mostu

Gostilnica pri mostu, vam vsak dan nudi pestro izbiro malic, kosil, jedi z žara, zrezke, kalamere, ter vrhunske pizze. Pri nas se lahko na velikem letnem vrtu ohladite s hladno pijačo, ledeno kavo, limonado ali sladoledom.

Pri nas organiziramo veliko dogodkov za zaključene skupine (rojstne dneve za najmlajše ali starejše, obletnice, krste, birme, fantovščine/dekliščine in druga praznovanja)

Večkrat letno pri nas organiziramo vesela srečanja z živo glasbo, Pozdrav poletju, Martinovanje, Noč čarovnic, Dalmatinski večer, Bogračijada, Kostanjev piknik.

Sombrero bar

Sombrero bar se nahaja na robu Fužin, v neposredni bližini ljubljanske obvoznice.

Je odličen, prijeten in ravno prav odmaknjen kotiček, za uživanje ob super kavi ali hladni pijači. Sombrero bar je tudi prijetna družinska lokacija, kjer lahko svoje malčke pripeljete na otroško igrišče z napihnjenim gradom, tobogani, plezali, ter mnogo drugimi igrali in igricami.

Če želite, lahko ob predhodnem dogovoru organizirate rojstnodnevno zabavo za najmlajše ali malo starejše, fantovščino/dekliščino, obletnico, piknik,…

Vljudno vabljeni, da se prepričate o naši kvaliteti!

Minicity BTC

Minicity Ljubljana je malo mesto, kjer se nahajajo majhna bolnica, policijska postaja, pekarna, televizijski in radijski studio, ter različne druge igralne enote, kjer otroci med 3. in 12. letom skozi igralna orodja in z didaktičnimi igrami spoznavajo poklice in se učijo vsakdanjih znanj iz sveta odraslih. Vse aktivnosti je razvila ekpa strokonjakov pedagogike in psihologije, ki so sodelovali s slovenskim gospodarstvom in z javnimi institucijami.

Izvedbo otroku prijazne storitve na najvišji kakovosti skrbi ekipa naših izurjenih animatorjev, ki delujejo v skladu z začrtanimi smernicami pedagogov in psihologov.

Poleg otroškega mesta, ima Minicity tudi prostor za starše, katerim je na voljo kavarna, slaščičarna in trgovina. Za odrasle imamo tudi pester nabor aktivnosti, ki so lahko staršem v oporo pri pisiho-fizičnem in socialnem razvoju otroka.

Agropub

Agropub se nahaja v srcu Domžal, ponaša se s sončno teraso, senčim zavetjem, velikim parkiriščem, prijaznim osebjem in odlično kavo. Za bolj zahtevne, pa se najde tudi kaj hladnega 🙂

Pivnica Lajbah

Craft pivo, hrana in glasba

23 različnih točenih kraft zvarkov, od katerih je polovica slovenskih. Več kot 100 steklenic specialitet iz vsega sveta in lep izbor domačega gina.

Dobra glasba, okusna hrana (brez hamburgerjev) zunanji in notranji otroški kotiček, terasa s kapaciteto do 100 sedišč.

 

 

Na meniju ponujamo nekakšno fusion ponudbo azijske, argentinske in slovenske kuhinje, poskrbljeno je tudi za vegetarijance in vegane. Z vsako jedjo svetujemo pivo, ki se najbolj prilega jedi. Od meseca maja do septembra nudimo tudi zajtrke, čez teden pa slastne malice.

Vabljeni na našo veliko teraso, ki se nahaja le minutko stran od turističnega centra Ljubljane in tik ob reki.

 

Kavarna in slaščičarna Palček

Kavarna in slaščičarna Palček se nahaja v osrčju Zaloga, le streljaj od dveh vrtcev, osnovne šole, pošte, banke in Centra Zalog. Pri nas lahko uživate v doma pripravljenih slaščicah, se podkrepite s kosom pice ali uživate v popoldanskem soncu na terasi ob pestri izbiri čeških piv. Vabljeni!

PARK ZIBERT

Sproščen in urban ambient je našel svoje mesto v skoraj 200 let stari Gostilni Žibert s tradicijo.

Tradicije nismo zanemarili, le zbudili smo jo in ji dodali svežine in mladosti, da je še lažje zaživela v popolnoma prenovljeni podobi. In res je, Park Žibert ima bogato vsebino. Mlada ekipa je Parku Žibert dodala novo kulturo, z malo kapitala ter ogromno trdega dela.

Kdaj brbončice kar kričijo po domačih nedeljskih dobrotah pripravljenih po receptih, ki prehajajo iz roda v rod že več desetletij. Pri nas diši po pohanem piščan’cu, govejih ličkih, ribah … Pride tudi dan za ”fun”, ko ne moremo obiti Dirty Sanchez burgerja ali domačega krompirčka iz Pub ponudbe. Dneve vam popestrimo z dnevno svežimi malicami ali kosili in s pestro vinsko karto, ki se najbolj poda k ponudbi A la Carte. Ponudba hrane je raznolika, saj smo kljub prenovljeni podobi videza Parka Žibert ohranili domačnost.

Nenehna osredotočenost v razvajanje gostov je naš ključ. Ključ do sob, kjer lahko prenočite, ko boste pregloboko pogledali v kozarec vrhunskega vina iz naše ponudbe. Ključ do parka, kjer se bo zgodba dopolnjevala in vzpostavljala nova kulturna mreža. Mlade, tradicionalne, domače in tuje. Ključ do okusnih in perfektno dovršenih jedi, ki bodo mesoljubce, ter ostale, pustile brez besed.

Bazen Slatenik
Med Javorščkom in Polovnikom se po temnem sivorjavem flišu proti reki Soči spušča potok, ki so mu nekoč pripisovali zdravilno moč. Vabljeni!