GOSTILNA KOMEL

Vabimo vas v dobro gostilno v Novi Gorici, kjer ponujamo odliče jedi po naročilu, solate, mesne ter ribje jedi,… Sprejemamo tudi zaključene družbe do 50 oseb, tako da poskrbimo za vse želje!

INDOOR GOLF CELJE

V Indoor golf centru Celje, lahko ljubitelji igre golfa tudi v zimskem času ali v slabem vremenu, ko igra na zelenicah ni mogoča, vadite ali odigrate izbrano golf igrišče.

Na voljo je pet simulatorjev za igro ali vadbo, zelenica za pating in čiping ter posebnost centra – bunker.

Za nadgradnjo znanja igre ali učenje začetnikov bo poskrbel mednarodno priznani učitelj Damjan Murgelj s sodelavci v Golf akademiji Damjana Murglja.

V sklopu centra je na voljo tudi Pro shop trgovina z oblačili in opremo ter servis. Za sprostitev je možnost najema profesionalnega maserja.

Za zaključek vsega pa vas vabimo tudi v naš lokal, kjer boste lahko uživali v prijetnem sproščenem vzdušju ter izbrani pijači in prigrizkih.

 

BRAVO SIMULATOR

Simulator BRAVO nudi virtualno igro golfa na 90 svetovno znanih igriščih. Če želite odigrati devet ali osemnajst lukenj na izbranem igrišču, opravite rezervacijo na spodnjem delu strani.

IMG_6101.jpg

Simulator SKY TRACK

Simulator SKY TRACK je namenjen predvsem vadbi udarcev s prikazom vseh možnih informacij, od hitrosti žogice in palice do vseh ostalih podrobnih podatkov.

Bunker, edini v Sloveniji

Udarec iz bunkerja je eden težjih, zato je vadba tega  še posebej pomembna. Bunker vam omogoča edinstveno priložnost, ki je ne doživite daleč naokoli.

IMG_6200.jpg

IMG_6117.jpg
GOSTILNA VERDELJ

Vabljeni!

BAMBOO CAFE

Vabljeni!

GOSTILNA PLUS

Gostilnica Plus se ponaša z bogato zgodovino in tradicijo, tako kot sama občina Sevnica. Prijetna gostilna se nahaja tik ob cesti pred vhodom v staro Sevnico, kjer naš prijazen kolektiv zadovolji še tako zahtevnim okusom.

Nudimo vam bogato izbiro raznovrstnih jedi po naročilu in dnevne ponudbe malic od ponedeljka do petka. Naša gostilna je še posebej poznana po okusnih pizzah in školjkah iz krušne peči, na kar smo zelo ponosni.

Organiziramo dogodke za zaključene družbe, kot so (poslovni sestanki, obletnice, zaključki, …). V idilično urejenih prostorih sprejmemo do 70 ljudi, kjer vam zraven redne ponudbe po naročilu pripravimo tudi hobotnico, teletino ali katero drugo meso pod peko.

RESTAVRACIJA KAZINA

Restavracija Kazina se nahaja praktično v centru Jesenic, poleg Občine in upravne enote. V prijetnem ambientu vam nudimo bogato izbiro domače hrane, kmečkih pojedin, jedi po naročilu, jedi na žlico, mesnih jedi in seveda dnevnih malic. Pri nas ne boste imeli nobenih problemov s parkiranjem.

Organiziramo slavnostne menije za osebna praznovanja, poroke in druge dogodke. Gostimo skupine za praznovanja in posebne dogodke organizacij in podjetij (do 120 oseb). Pri nas so dobrodošle turistične skupine potovalnih agencij (do 2 avtobusa). Organiziramo tudi humanitarne prireditve.

Na našem letnem vrtu pod stoletnimi kostanji, kjer je prostora do 300 oseb, organiziramo tudi pikinike, proslave društev, poroke, plese, otroške zabave s karaokami (priskrbimo tudi animatorja)…

Dodatno organiziramo catering na prostem ali v pokritih prostorih za skupino do 1000 ljudi.

Hrano dostavljamo tudi v službo ali na dom (tudi za starejše osebe).

Za dodatne informacije nas prosimo pokličite na telefonski številki 040 312 28 ali 04 583 7630. Lahko nam pošljete tudi sporočilo, preko kontaktnega obrazca ali na naš e-naslov info@restavracijakazina.si.

KOČA NA TALEŽU
Lovska koča se nahaja na razglednem robu Jelovice v bližini planine Talež. Od lovske koče, ki služi kot planinski dom je lep razgled proti Blejskemu jezeru, gorenjski ravnini in delu Karavank, kjer opazimo Stol in njegove sosednje vrhove. Koča na Taležu vam v vsem letnem času ponuja polno dobrot. Uživate lahko v razgibani naravi.
Koča na Taležu se nahaja na višini 725 m in je primerna dostopna točka tako za starejše kot mlade. Na Talež se lahko odpravite peš in s kolesom. Peš poti vodijo iz Ribnške, Bodeške in Bohinjske strani. S kolesom pa na Talež lahko pridete iz Spodnje Lipnice.
Bistro pri Ančki

Pri Ančki*** DISKRETNO,dnevni počitek-popoldanski počitek-večerni počitek,prenočišča-BAR v Medvodah,ob regionalni cesti Ljubljana-Kranj, POKLIČI !!!!!

Družinsko voden hotel Pri Ančki stoji v Medvodah na ljubljanskem podeželju, ob glavni cesti v Kranj. Oddaljen je 9 km od centra glavnega mesta in 14 km od ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika.

Najem sobe*** počitek je na voljo tako čez dan, kot tudi v večernih, nočnih urah – pokliči za dodatne informacije in ceno !

Majhno, udobno gostišče s 3 zvezdicami vam ponuja nočitve z zajtrkom v 10 lepo urejenih sobah s skupno 28 posteljami. Sobe imajo lastno kopalnico. Opremljene so s kabelsko TV, klimatsko napravo in z brezžičnim dostopom do interneta. Čiščenje sob je dnevno. Na voljo so bar, bistro in video nadzorovano parkirišče. Prijazno vas bo sprejelo angleško, nemško, italijansko in hrvaško govoreče osebje.

Hotel gostom nudi brezplačen prevoz od letališča, če rezervirajo 5 ali več nočitev. Nov predor omogoča hiter dostop do središča mesta (10-15 min)

Javni prevoz:
mestni promet linija št.25 – Medvode
medkrajevni avtobusni prevoz

BoberMarine

BoberMarine za vas nudi več storitev, pri katerih boste uživali v lepotah starega mestnega jedra, Ljubljanice in Ljubljanskega barja.

  • Vožnja in pogostitev na barki Livada za zaključene družbe (rojstnodnevne zabave, fantovščine/dekliščine, pikniki, upokojenci, šole, vrtci,…),
  • vožnja po Ljubljanici z barko Mala Zala (45min), če želite lahko organiziramo voden ogled znamenitosti, vstopna/izstopna postaja na Gallusovem nabrežju 19,
  • vodeni ogledi z biologom po Ljubljanskem barju in Ljubljanici
  • izposoja kanujev
  • BoberMarine kavarna v Trnovskem pristanu
RollBar Karting

RollBar in Karting center BTC Vas vabita na adrenalinske vožnje z elektro gokardi, s široko ponudbo različnih osvežujočih pijač.

Neglede na vreme smo na voljo 365 dni na leto za adrenalinske užitke!

Nahajamo se v bližini nakupovalnega središča z zadostnim številom parkirišč, kar je še dodatna prednost in razlog, da se prepričate o naši ponudbi in kvaliteti!

Že danes rezervirajte svoj termin, da si užitek dirke z gokardom še dodatno napolnete svoje “baterije”

Kontakt:

Telefon: 051 603 333

E-naslov: info@indoor-karting.com