Kavarna Lev
Naša kavarna Lev je prostor za vse, ki nikoli nimajo dovolj razvajanja. Moderno opremljena terasa in notranjost, kjer se lahko v prijetnem okolju družite s prijatelji. Poleg moderne opreme zunanjega in notranjega dela kavarne, se lahko pohvalimo tudi s pravo vinsko kletjo, kjer se lahko v vročih dnevih ohladite s kozarcem vina ali penine.
Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe.
Za koktajle skrbi naša vrhunska barmanka Draga, ki je s svojo “lolito” na svetovnem prvenstvu v pripravi koktajlov dosegla 3.mesto in je tudi edina barmanka na svetu, ki se lahko pohvali s tovrstnim dosežkom.
To je prostor, kjer se za vsakega najde nekaj, kjer se boste počutili prijetno in bili vrhunsko postreženi.

3D virtualni sprehod www.3Dpro.si

 

Posebnost: trgovina buteljk (vina in penine)
Hišna penina (Penina Lev) – mango penina, pripravljena iz 100% mangota, brez dodanega sladkorja

 

Kategorije glede na ponudbo v kavarni:
coffee shop
dessert shop
wine bar
Ponudba:
domači sladoled
tortice
toasti
degustacijski krožnik (pršut, sir, olive)
coktajli
vina
penine
piva
domači ledeni čaj
KAVARNA LARGO

Kavarna Largo je manjša kavarna v osrčju Trnovega; natačneje v Trnovskih vratih, ki vas ob jutrih zalaga s sveže pečenimi rogljički in odlično kavo. V poletnih mescih se pri nas lahko osvežite z Largo limonadami ter hišnim ledenim čajem ali pa posladkate z odličnimi Indy&Pippa sladoledi, ob večerih pa vas razvajamo z različnimi G&T-ki ter izbranimi vini vini slovenskih vinarjev. Pri nas se lahko okrepčate s sorrentino ali pa smoothie-jem, a ne glede na to, kaj boste naročili, se vedno trudimo, da vas postrežemo z nasmehom:) Vabljeni!

Bistro pri Ančki

Pri Ančki*** DISKRETNO,dnevni počitek-popoldanski počitek-večerni počitek,prenočišča-BAR v Medvodah,ob regionalni cesti Ljubljana-Kranj, POKLIČI !!!!!

Družinsko voden hotel Pri Ančki stoji v Medvodah na ljubljanskem podeželju, ob glavni cesti v Kranj. Oddaljen je 9 km od centra glavnega mesta in 14 km od ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika.

Najem sobe*** počitek je na voljo tako čez dan, kot tudi v večernih, nočnih urah – pokliči za dodatne informacije in ceno !

Majhno, udobno gostišče s 3 zvezdicami vam ponuja nočitve z zajtrkom v 10 lepo urejenih sobah s skupno 28 posteljami. Sobe imajo lastno kopalnico. Opremljene so s kabelsko TV, klimatsko napravo in z brezžičnim dostopom do interneta. Čiščenje sob je dnevno. Na voljo so bar, bistro in video nadzorovano parkirišče. Prijazno vas bo sprejelo angleško, nemško, italijansko in hrvaško govoreče osebje.

Hotel gostom nudi brezplačen prevoz od letališča, če rezervirajo 5 ali več nočitev. Nov predor omogoča hiter dostop do središča mesta (10-15 min)

Javni prevoz:
mestni promet linija št.25 – Medvode
medkrajevni avtobusni prevoz

BoberMarine

BoberMarine za vas nudi več storitev, pri katerih boste uživali v lepotah starega mestnega jedra, Ljubljanice in Ljubljanskega barja.

  • Vožnja in pogostitev na barki Livada za zaključene družbe (rojstnodnevne zabave, fantovščine/dekliščine, pikniki, upokojenci, šole, vrtci,…),
  • vožnja po Ljubljanici z barko Mala Zala (45min), če želite lahko organiziramo voden ogled znamenitosti, vstopna/izstopna postaja na Gallusovem nabrežju 19,
  • vodeni ogledi z biologom po Ljubljanskem barju in Ljubljanici
  • izposoja kanujev
  • BoberMarine kavarna v Trnovskem pristanu
Nabrežje 15
Nabrežje 15 vas vabi na odlično teraso ob Ljublanici, kjer ob jutranji kavi lahko opazujete kako skozi Ljubljano tečeta reka in ljudje. S široko ponudbo pijač, vin,  žganih pijač in sendvičov vas vabimo tudi, da poskusite našo domačo pito. Elegantna sodobna notranjost Nabrežja 15 ima tudi kamin, kar je redkostv v Ljubljani, zato je tudi odličen kraj za vse leto.
Švicarija
Tukaj najdete svoj prostor za kosilo, kavico, poroko, koncert, praznovanje, zabavo, obletnico… Poleg vsega, pa še najlepši razgled na Ljubljanski grad in Ljubljane v soju luči
Švicarija se nahaja nad Gradom Tivoli v Parku Tivoli. Od tod tudi prvotno ime, Hotel Tivoli, ki pa so ga v Ljubljani že davno zamenjali za Švicarijo. Nekdaj je slovela kot središče ljubljanske družbene scene, saj so se tam odvijala srečanja vseh vrst; politična, kulturna, umetniška in družabna. Znana pa je bila tudi po zajtrkih, beli kavi in odličnem kruhu.

V obliki klasične kavarne se je Švicarija ponovno odprla v avgustu, gostom pa ponuja prijeten prostor za jutranjo kavo, seveda ne manjka niti posebna signature kava Švicarija. Kavarni bo kmalu sledila še restavracija, ki bo gostom ponujala izbran sezonski meni slovenskih dobrot s svežim pridihom. Zaradi odlične lokacije, ki ponuja tudi veliko mero zasebnosti, je Švicarija tudi edinstvena izbira za zasebne ali poslovne dogodke, za vas pa bo poskrbela izkušena ekipa, ki vas bo razvajala s kulinaričnimi dobrotami in pestrim programom, ki ga pripravijo po željah naročnikov.

Pivnica Lajbah

Craft pivo, hrana in glasba

23 različnih točenih kraft zvarkov, od katerih je polovica slovenskih. Več kot 100 steklenic specialitet iz vsega sveta in lep izbor domačega gina.

Dobra glasba, okusna hrana (brez hamburgerjev) zunanji in notranji otroški kotiček, terasa s kapaciteto do 100 sedišč.

 

 

Na meniju ponujamo nekakšno fusion ponudbo azijske, argentinske in slovenske kuhinje, poskrbljeno je tudi za vegetarijance in vegane. Z vsako jedjo svetujemo pivo, ki se najbolj prilega jedi. Od meseca maja do septembra nudimo tudi zajtrke, čez teden pa slastne malice.

Vabljeni na našo veliko teraso, ki se nahaja le minutko stran od turističnega centra Ljubljane in tik ob reki.

 

PARK ZIBERT

Sproščen in urban ambient je našel svoje mesto v skoraj 200 let stari Gostilni Žibert s tradicijo.

Tradicije nismo zanemarili, le zbudili smo jo in ji dodali svežine in mladosti, da je še lažje zaživela v popolnoma prenovljeni podobi. In res je, Park Žibert ima bogato vsebino. Mlada ekipa je Parku Žibert dodala novo kulturo, z malo kapitala ter ogromno trdega dela.

Kdaj brbončice kar kričijo po domačih nedeljskih dobrotah pripravljenih po receptih, ki prehajajo iz roda v rod že več desetletij. Pri nas diši po pohanem piščan’cu, govejih ličkih, ribah … Pride tudi dan za ”fun”, ko ne moremo obiti Dirty Sanchez burgerja ali domačega krompirčka iz Pub ponudbe. Dneve vam popestrimo z dnevno svežimi malicami ali kosili in s pestro vinsko karto, ki se najbolj poda k ponudbi A la Carte. Ponudba hrane je raznolika, saj smo kljub prenovljeni podobi videza Parka Žibert ohranili domačnost.

Nenehna osredotočenost v razvajanje gostov je naš ključ. Ključ do sob, kjer lahko prenočite, ko boste pregloboko pogledali v kozarec vrhunskega vina iz naše ponudbe. Ključ do parka, kjer se bo zgodba dopolnjevala in vzpostavljala nova kulturna mreža. Mlade, tradicionalne, domače in tuje. Ključ do okusnih in perfektno dovršenih jedi, ki bodo mesoljubce, ter ostale, pustile brez besed.

GIANNI RIJAVEC in godalni kvartet

Gianni Rijavec bo nastopil s svojim novim glasbenim pop-simfo stilom “GIANNI RIJAVEC in godalni kvartet”- romantični koncert.
Gianni Rijavec- klavir, vokal
Godalni kvartet: Katja Pirjevec, Kati Harej, Maja Hladnik, Petra Tavčar. Spremljevalni ansambel: Matjaž Švagelj-bas, vokal; Arian Krašna-kitara, vokal; Mitja Tavčar: bobni, tolkala

Vina Guštin

” Merlot in malvazija – To je POEZIJA “

Guštinova vina so harmonija sončne lege Biljenskih gričev in svežega zraka iz zaledja Trnovskega gozda. Je kot pesem trgačev, ki oberejo zlate grozde. Ko se po skrbnem in potrpežljivem delu kletarjev v kozarcu zableščijo izvrstna
GUŠTINOVA VINA, je poplačan ves trud Vinarstva GUŠTIN.
Degustacije oz. Guštiranja po dogovoru (do 50 oseb)