OKREPČEVALNICA SOČA

Vabljeni!

GOSTILNA IN PICERIJA DOBRO

Gostilna in picerija D’Obro je majhno družinsko podjetje, ki ga že vrsto let z ljubeznijo in predanostjo vodi družina Obrovac. Nahaja se v centru Nove Gorice in je ena izmed najbolj priljubljenih gurmanskih postojank, tako med domačini, kot obiskovalci mesta. S ponosom se lahko pohvalijo z visokimi ocenami gostov in vzdrževanjem kvalitete ponudbe in storitev. Z leti izkušenj je vodja picerije in glavni picopek Denis razvil prvovrstno recepturo za testo pice. Nič čudnega, da njegove pice hvalijo celo Italijani sami. Vabljeni na d’obrote v D’Obro!

ZA NAROČILA NA DOM POKLIČITE:

☏(+386) 05 302 21 62

OKREPČEVALNICA MAL´CA

Vabljeni!

RESTAVRACIJA VRTNICA

Restavracijo Vrtnica lahko obiščete v času dnevnih malic in kosil, kjer izbirate med različnimi meniji ali izberete meni po vašem okusu.

V popoldanskih in večernih urah vam nudimo različne specialitete iz naše redne ponudbe jedi, ribjih jedi in specialitete sezonskih jedi ob kozarčku rujnega skrbno izbranih ponudnikov vinske karte.

Popolna preobrazba se kaže tudi v prireditvi glasbeno-plesnih večerov v poletnih mesecih, kjer ob zbrani hrani in pijači, lahko zaplešete ob prijetni glasbi.

Restavracija Vrtnica je ob predhodni rezervaciji, primerna druženju in praznovanju različnih poslovnih priložnosti in praznovanju osebnih življenjskih dogodkov: rojstni dnevi,  poroke, obletnice, krsti, obhajila, birme itd. Restavracija sprejme 150 gostov.

Restavracija Vrtnica v lastni režiji tudi organizira in izvaja raznovrstne dogodke, od kulinarično-vinskih dogodkov do strokovnih tečajev za kuharje in natakarje.

METLIŠKI HRAM

Gostilna Metliški hram Ljubljana pod Šmarno goro ima 30-letno tradicijo in je poznana predvsem po toplih malicah in dnevno svežih kosilih.

Postrežemo vam z domačimi sirovimi štruklji, mesno lazanjo, belokranjskim matevžem s kislim zeljem in pečenico, prebrancem, ribjimi jedmi in z drugo hrano po naročilu.

Posladkali se boste lahko z domačimi slaščicami, jabolčnim in sirovim zavitkom, belokranjsko gibanico …

Nudimo belokranjska vina in dolenjski cviček.

Gostimo tudi zaključene družbe in vam po vaši želji sestavimo jedilnik. Sprejmemo do 30 oseb (obletnice, sedmine, praznovanja, poslovni sestanki…).

Notranjost gostilne in vrt sta prijetno urejena imamo pa tudi veliko lastno parkirišče!

Priporočamo se za obisk!

Gostilna Metliški hram Ljubljana

OKREPČEVALNICA ZDENKA

Vabljeni!

GOSTILNA S PRENOČIŠČI VOVKO

Gostilna Vovko je hiša, kjer več kot 40 letno družinsko tradicijo nadaljujeta Rok Vovko z ženo Manco.
Začetki gostilne segajo v leto 1977, ko sta ustanovitelja, Rokova starša, Marina in Anton Vovko odprla vrata svoje hiše gostom, ki so bili željni odlične hrane, rujne vinske kapljice in gostoljubnosti.

Leta 2009 sva gostilno uradno prevzela Rok in Manca Vovko. Nadaljujeva družinsko poslanstvo v stalni želji po nadgrajevanju ponudbe in kakovosti. Gostilna, ki svojo tradicijo neguje in jo zna približati tako domačemu gostu, lačnemu popotniku, kakor poslovnemu gostu. Zavedanje, da gostilna predstavlja tudi naše kraje v katerih živimo, je močno zakoreninjejo v nas. Zato želimo naše lokalno okolje približati in predstaviti preko jedi, vina in prijazne besede. Osrednjo pozornost namenjamo dolenjski kulinariki, kjer nekaterim jedem dodajamo pridih sodobnosti, nekatere pa puščamo take, kot so jih pripravljali že naši predniki.

Gostilno Vovko gastronomski kritiki redno uvrščajo med najboljše na Dolenjskem in v Sloveniji. Leta 2018 je priznani mednarodni gastronomski vodič Gault Millau kuhinji gostilne Vovko podelil dve kuharski kapi. Njeno kakovost vedno znova prepoznavajo in potrjujejo tudi osrednji slovenski kulinarični kritiki.

Gostom, ki želije prenočiti, ponujamo nastanitev v prijetnih sobah, nad gostilno. Sobe so opremljene s kopalnico s tušem, TV in brezžično internetno povezavo. Zajtrk Vam postrežemo v gostilni, vsak dan od 7. do 9. ure oziroma po predhodnem dogovoru.

Dobrodošli v hiši Vovko,
Manca in Rok Vovko

Zaželene predhodne rezervacije.

GOSTILNA ZLATI LEV

Smo ena prvih gostiln v Mariboru, ki se pri pripravi jedi opira na dolgoletno, že preizkušeno ponudbo, pri čemer se trudimo ustreči raznolikim kulinaričnim željam.

Prepoznavni smo predvsem po gurmanski kuhinji iz žara (specialitete iz žara iz Leskovca, čevapčiči, vešalica …), okusno pripravljenih zrezkih in dalmatinskih morskih specialitetah.

Če za posedanje v družbi prijateljev ali sorodnikov nimate dovolj časa, se lahko pri nas ustavite tudi samo na dopoldanski malici. Najdete nas na Lentu ob mariborski tržnici, od koder se le streljaj vstran vrstijo pomembnejše znamenitosti mesta Maribor: Minoritska cerkev, Sodni stolp, najstarejša trta na svetu …

PICERIJA BOLERO
Za vse, ki vemo, da v Logatcu ni boljših pic, kot pri Đurđi!
KZ KRKA – RESTAVRACIJA ZNC

Domače je najboljše! Vaša prava izbira za hitro in okusno malico iz lokalno pridelanih sestavin.

Skočite v našo restavracijo na hitro in okusno malico. Vsak delavnik za vas pripravljamo pester nabor jedi. Pri kuhi uporabljamo lokalno pridelane sestavine, saj kakovost postavljamo na prvo mesto.