Cafe City – BTC

Cafe City – za dobro jutro in zaključek dneva. Čez dan odlična kava, slastni rogljički, sendviči, naravni sokovi … zvečer pa kozarec odličnega vina ali koktejl.

Sprehodite se po našem virtualnem posnetku!

 

Da se dan po jutru pozna, dobro vedo tudi v lokalu Cafe City, kjer za dober začetek vašega delovnega dne poskrbijo z odlično kavo in slastnimi rogljički, v času malice pa vam postrežejo z dnevno sveže pripravljenimi sendviči in naravnimi sokovi. V vročem poletju vas bodo ohladili s hišnim ledenim čajem in hišnimi limonadami, za zaključek dneva pa vas vabijo na kozarec odličnega vina ali koktejl.

Kavarna Lev
Naša kavarna Lev je prostor za vse, ki nikoli nimajo dovolj razvajanja. Moderno opremljena terasa in notranjost, kjer se lahko v prijetnem okolju družite s prijatelji. Poleg moderne opreme zunanjega in notranjega dela kavarne, se lahko pohvalimo tudi s pravo vinsko kletjo, kjer se lahko v vročih dnevih ohladite s kozarcem vina ali penine.
Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe.
Za koktajle skrbi naša vrhunska barmanka Draga, ki je s svojo “lolito” na svetovnem prvenstvu v pripravi koktajlov dosegla 3.mesto in je tudi edina barmanka na svetu, ki se lahko pohvali s tovrstnim dosežkom.
To je prostor, kjer se za vsakega najde nekaj, kjer se boste počutili prijetno in bili vrhunsko postreženi.

3D virtualni sprehod www.3Dpro.si

 

Posebnost: trgovina buteljk (vina in penine)
Hišna penina (Penina Lev) – mango penina, pripravljena iz 100% mangota, brez dodanega sladkorja

 

Kategorije glede na ponudbo v kavarni:
coffee shop
dessert shop
wine bar
Ponudba:
domači sladoled
tortice
toasti
degustacijski krožnik (pršut, sir, olive)
coktajli
vina
penine
piva
domači ledeni čaj
AULA CAFE

Vabljeni!

SLICE OF LIFE

Vintage bar in klub, popoln prostor za privatne dogodke, najboljše zabave in živo glasbo.

DISKO KLUB REZIDENCA
Disko klub Rezidenca je diskoteka, ki bo popestrila vaše nočno življenje na štajerskem. Je stičišče zabave, pestrega programa in dobrega počutja. Vsak vikend bo poskrbljeno za nepozabno zabavo v rezidenčnem ambientu. Ob osrednjem plesišču in velikem družabnem prostoru bomo za nepozabno zabavo poskrbeli z različnimi animacijami, prijetnimi hostesami, barman showi ter bogatim programom nastopajočih!

ŽURAJ REZIDENČNO!

PET/SOB – od 21:00 do 5.00
Ponujamo tudi možnost rezervacij miz ter možnost najema lokala za zaključene družbe! Pišite nam na diskoklubrezidenca52@gmail.com ali nas kontaktirajte na telefonsko številko 040 217 212!

Posebne ponudbe in pester program dogodkov spremljajte na: https://www.facebook.com/diskoklubrezidenca

NOBELPLATZ

Vabljeni!

GOSTILNA KOMEL

Vabimo vas v dobro gostilno v Novi Gorici, kjer ponujamo odliče jedi po naročilu, solate, mesne ter ribje jedi,… Sprejemamo tudi zaključene družbe do 50 oseb, tako da poskrbimo za vse želje!

RESTAVRACIJA VRTNICA

Restavracijo Vrtnica lahko obiščete v času dnevnih malic in kosil, kjer izbirate med različnimi meniji ali izberete meni po vašem okusu.

V popoldanskih in večernih urah vam nudimo različne specialitete iz naše redne ponudbe jedi, ribjih jedi in specialitete sezonskih jedi ob kozarčku rujnega skrbno izbranih ponudnikov vinske karte.

Popolna preobrazba se kaže tudi v prireditvi glasbeno-plesnih večerov v poletnih mesecih, kjer ob zbrani hrani in pijači, lahko zaplešete ob prijetni glasbi.

Restavracija Vrtnica je ob predhodni rezervaciji, primerna druženju in praznovanju različnih poslovnih priložnosti in praznovanju osebnih življenjskih dogodkov: rojstni dnevi,  poroke, obletnice, krsti, obhajila, birme itd. Restavracija sprejme 150 gostov.

Restavracija Vrtnica v lastni režiji tudi organizira in izvaja raznovrstne dogodke, od kulinarično-vinskih dogodkov do strokovnih tečajev za kuharje in natakarje.

METLIŠKI HRAM

Gostilna Metliški hram Ljubljana pod Šmarno goro ima 30-letno tradicijo in je poznana predvsem po toplih malicah in dnevno svežih kosilih.

Postrežemo vam z domačimi sirovimi štruklji, mesno lazanjo, belokranjskim matevžem s kislim zeljem in pečenico, prebrancem, ribjimi jedmi in z drugo hrano po naročilu.

Posladkali se boste lahko z domačimi slaščicami, jabolčnim in sirovim zavitkom, belokranjsko gibanico …

Nudimo belokranjska vina in dolenjski cviček.

Gostimo tudi zaključene družbe in vam po vaši želji sestavimo jedilnik. Sprejmemo do 30 oseb (obletnice, sedmine, praznovanja, poslovni sestanki…).

Notranjost gostilne in vrt sta prijetno urejena imamo pa tudi veliko lastno parkirišče!

Priporočamo se za obisk!

Gostilna Metliški hram Ljubljana

GOSTILNA S PRENOČIŠČI VOVKO

Gostilna Vovko je hiša, kjer več kot 40 letno družinsko tradicijo nadaljujeta Rok Vovko z ženo Manco.
Začetki gostilne segajo v leto 1977, ko sta ustanovitelja, Rokova starša, Marina in Anton Vovko odprla vrata svoje hiše gostom, ki so bili željni odlične hrane, rujne vinske kapljice in gostoljubnosti.

Leta 2009 sva gostilno uradno prevzela Rok in Manca Vovko. Nadaljujeva družinsko poslanstvo v stalni želji po nadgrajevanju ponudbe in kakovosti. Gostilna, ki svojo tradicijo neguje in jo zna približati tako domačemu gostu, lačnemu popotniku, kakor poslovnemu gostu. Zavedanje, da gostilna predstavlja tudi naše kraje v katerih živimo, je močno zakoreninjejo v nas. Zato želimo naše lokalno okolje približati in predstaviti preko jedi, vina in prijazne besede. Osrednjo pozornost namenjamo dolenjski kulinariki, kjer nekaterim jedem dodajamo pridih sodobnosti, nekatere pa puščamo take, kot so jih pripravljali že naši predniki.

Gostilno Vovko gastronomski kritiki redno uvrščajo med najboljše na Dolenjskem in v Sloveniji. Leta 2018 je priznani mednarodni gastronomski vodič Gault Millau kuhinji gostilne Vovko podelil dve kuharski kapi. Njeno kakovost vedno znova prepoznavajo in potrjujejo tudi osrednji slovenski kulinarični kritiki.

Gostom, ki želije prenočiti, ponujamo nastanitev v prijetnih sobah, nad gostilno. Sobe so opremljene s kopalnico s tušem, TV in brezžično internetno povezavo. Zajtrk Vam postrežemo v gostilni, vsak dan od 7. do 9. ure oziroma po predhodnem dogovoru.

Dobrodošli v hiši Vovko,
Manca in Rok Vovko

Zaželene predhodne rezervacije.