BILJARDNA HIŠA PARMOVA

Biljardna Hiša Ljubljana ponuja možnost igranja na sedmih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Dynamic III, ki so narejene po standardih EPBF. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti – palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda – osvetlitev, glasba, ambient in ponudba na šanku.

BILJARDNA HIŠA SLOVENSKA

Biljardna Hiša Ljubljana ponuja na lokaciji Bavarski dvor možnost igranja na petnajstih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Dynamic III, ki so narejene po standardih EPBF. V ponudbi je tudi vrhunska snooker in karambol miza. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti – palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda – osvetlitev, glasba, ambient in ponudba na šanku.

 

3D VIRTUALNI SPREHOD – www.3Dpro.si

Kolosej – Ljubljana – kino

Ko govorimo o kinematografiji na Slovenskem, ne moremo mimo Koloseja. V zadnjem desetletju je podjetje na prikazovalskem trgu pustilo močan pečat, saj je na slovenska tla prineslo številne inovacije s tega področja – tehnološke in konceptualne spremembe v načinu preživljanja prostega časa v kombinaciji z ogledom filma na velikem kino platnu. Kolosej je leta 2001 odprl prvi kinocenter v Sloveniji – odtlej je na naših tleh zraslo kar nekaj podobnih.

Kolosej se je prvi lotil tudi dodatne ponudbe za svoje obiskovalce in tako iz strogo kinematografskega podjetja postal podjetje, ki posameznikom in skupinam nudi paleto različnih storitev in izdelkov, preplet dejavnosti za preživljanje prostega časa: izvrstno gostinsko ponudbo, bowling, biljard, igre na srečo …

Biljardnica Direkt
Biljardnica Direkt se nahaja na Viču, na Tbilisijski 83. Z osmimi mizami (velikosti 9), je največja biljardnica v Ljubljani.
Prostor je idealen tudi za večje skupine, npr. teambildinge in rojstnodnevne zabave. Pred biljardnico so urejena parkirišča, kjer je mogoče brezskrbno parkirati ob kateremkoli času.
V ponudbi imamo veliko izbiro slovenskih in tujih kraft piv, med drugimi tudi štiri točena. Za lakoto poskrbimo z odličnimi picami priznane picerije Tonač, okusnimi sendviči in hišnimi triple toasti.
Kavica, ki vam jo bomo postregli z mini rogljičem,  je 100% arabika, lahko bi rekli, da ima “karakter”. Privoščite si jo lahko tudi v nočnih urah.
Ob različnih športnih dogodkih, tekme spremljamo na velikem platnu.
Vabljeni v prijeten ambient biljardnice Direkt!
OGLEJTE SI NAŠ0 3D PREDSTAVITEV! (izvedba www.mediapro.si)