BOLK BAR
Bolk bar, bar z več kot 100 letno tradicijo! Naša ponudba zajema široko paleto brezalkoholnih in alkoholnih pijač, sladoleda ter drugih prigrizkov. Imamo urejen asfaltiran parking lociran na regionalni cesti Postojna-Razdrto.
FIT BAR

Vabljeni!

BILJARDNA HIŠA PARMOVA

Biljardna Hiša Ljubljana ponuja možnost igranja na sedmih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Dynamic III, ki so narejene po standardih EPBF. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti – palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda – osvetlitev, glasba, ambient in ponudba na šanku.

BILJARDNA HIŠA SLOVENSKA

Biljardna Hiša Ljubljana ponuja na lokaciji Bavarski dvor možnost igranja na petnajstih kvalitetnih in vzdrževanih biljardnih mizah velikosti 9 čevljev znamke Dynamic III, ki so narejene po standardih EPBF. V ponudbi je tudi vrhunska snooker in karambol miza. Prav tako so skrbno vzdrževani ostali biljardni rekviziti – palice, krogle, krede. Zagotovljeni so tudi vsi dodatni pogoji za sproščeno in zabavno igro biljarda – osvetlitev, glasba, ambient in ponudba na šanku.

 

3D VIRTUALNI SPREHOD – www.3Dpro.si

Sombrero bar

Sombrero bar se nahaja na robu Fužin, v neposredni bližini ljubljanske obvoznice.

Je odličen, prijeten in ravno prav odmaknjen kotiček, za uživanje ob super kavi ali hladni pijači. Sombrero bar je tudi prijetna družinska lokacija, kjer lahko svoje malčke pripeljete na otroško igrišče z napihnjenim gradom, tobogani, plezali, ter mnogo drugimi igrali in igricami.

Če želite, lahko ob predhodnem dogovoru organizirate rojstnodnevno zabavo za najmlajše ali malo starejše, fantovščino/dekliščino, obletnico, piknik,…

Vljudno vabljeni, da se prepričate o naši kvaliteti!

RollBar Karting

RollBar in Karting center BTC Vas vabita na adrenalinske vožnje z elektro gokardi, s široko ponudbo različnih osvežujočih pijač.

Neglede na vreme smo na voljo 365 dni na leto za adrenalinske užitke!

Nahajamo se v bližini nakupovalnega središča z zadostnim številom parkirišč, kar je še dodatna prednost in razlog, da se prepričate o naši ponudbi in kvaliteti!

Že danes rezervirajte svoj termin, da si užitek dirke z gokardom še dodatno napolnete svoje “baterije”

Kontakt:

Telefon: 051 603 333

E-naslov: info@indoor-karting.com

Biljardnica Direkt
Biljardnica Direkt se nahaja na Viču, na Tbilisijski 83. Z osmimi mizami (velikosti 9), je največja biljardnica v Ljubljani.
Prostor je idealen tudi za večje skupine, npr. teambildinge in rojstnodnevne zabave. Pred biljardnico so urejena parkirišča, kjer je mogoče brezskrbno parkirati ob kateremkoli času.
V ponudbi imamo veliko izbiro slovenskih in tujih kraft piv, med drugimi tudi štiri točena. Za lakoto poskrbimo z odličnimi picami priznane picerije Tonač, okusnimi sendviči in hišnimi triple toasti.
Kavica, ki vam jo bomo postregli z mini rogljičem,  je 100% arabika, lahko bi rekli, da ima “karakter”. Privoščite si jo lahko tudi v nočnih urah.
Ob različnih športnih dogodkih, tekme spremljamo na velikem platnu.
Vabljeni v prijeten ambient biljardnice Direkt!
OGLEJTE SI NAŠ0 3D PREDSTAVITEV! (izvedba www.mediapro.si)
Točka 213
Lokal se nahaja v prijetnem ambientu na promenadi od WTC-ja proti stadionu Stožice.
Na sončni terasi se pivoljubci lahko  osvežite z različnimi kraft pivi, sladokusci s sladoledom in sladolednimi kupami, v ponudbi pa imamo tudi odlične sendviče in z zlatom nagrajeno kavico Caffe Diemme, ki vam jo postrežejo nasmejani in prijazni natakarji.
Nahajamo se le streljaj od stadiona, zato z veseljem podpiramo športnike in prenašamo športne prireditve na televiziji ali velikem platnu. Vsak delovni dan imamo tudi vesele urice, od 16h do 19h, ko še dodatno znižamo cene pijač.
Vabljeni v Točko 213!