MOSTIČEK HOSTEL
Leskovačke specialitete pripravljene na stari način,na naravnem oglju,po receptu starih leskovačkih mojstrov,pod rokami pravega leskovačkega strokovnjaka.
Gostilna in penzion Domen

Na pol poti med Ljubljano in Zagrebom, v srcu Dolenjske, 3 minute stran od izvozaiz avtoceste Ljubljana-Obrežje za Šmarješke Toplice in Otočec, se v Gostilni Domen naša družina Zorko z ekipo vsak dan znova trudi za vas. Čez teden kuhamo malice, da niste lačni med delom, za vas pripravljamo cenovno ugodna kosila, da se vam niti ne izplača kuhati doma! Za vikend lahko izbirate med najmanj tremi okusnimi meniji od 8,00€ naprej in seveda pestro ponudbo jedi z jedilnega lista (a’la carte). Naše jedi so iz najboljših sestavin pretežno okoliških kmetij in večinoma domačih dobaviteljev…

Vila Veselova Hostel

HOME AWAY FROM HOME
Why don’t you sleep in the villa and feel like a queen/king?

 

Obiščite naš 3D virtualni sprehod!

Blackout Bar & Lounge

Blackout bar se nahaja v Ljubljani na Litostrojski cesti.

V našem baru nudimo sveže stisnjene naravne sokove, smutije, raznovrstne hladne in tople pijače, ter vrhunsko KIMBO kavo, ter alkohol.

Vljudno vabljeni!

 

 

Katrca

Katrca, hiša piva in kulinarike je legendarna restavracija s široko paleto okusno in sveže pripravljenih jedi, ter široko ponudbo lokalnega uvoženega piva. 

 

 

Tresor bar

Dobrodošli v TRESOR bar, lokal na Čopovi ulici, ki ponuja najboljšo kavo, brezplačen wi-fi in možnost druženja s popotniki iz vsega sveta.

Tresor je najlepši dokaz kako lahko sivo in togo domovanje bankirjev spremenimo v živahno in urbano mednarodno okolje. V Tresorju se shranjujejo le nepozabni spomini, najžlahtnejša valuta pa je zadovoljstvo in doživetje naših gostov. Secesijski stavbi iz začetka 20. Stoletja, Tresor vliva življenje, popolnoma drugačno od resnega bančnega, življenje z veliko začetnico, polno gostov iz vsega sveta, ki si ne želijo Ljubljane le ogledati, temveč jo tudi doživeti, hkrati pa spoznati pisano druščino sostanovalcev. Srce Tresorja sta dva prostora za druženje. Visok atrijski prostor z nebesnim stropom utripa predvsem v dnevni svetlobi, za zabavo v poznejših, večernih urah pa je primernejši nekdanji bančni tresor v kleti stavbe. Tresor je urbano središče vseh, ki jih zanima šport, kultura, umetnost ter spoznavanje novih kultur in ljudi. Tresor ni samo pribežališče ljudi iz vsega sveta, temveč svoje prostore nudi tudi domači kreativni mladini. Temu primerno Tresor gosti umetnike in glasbenike, gradi most med domačim in tujim ter zagotavlja prijetno okolje za vse. Ostaja mogočen in pomemben, hkrati pa v Ljubljano vnaša svoj ritem in utrip, ki ga center prestolnice potrebuje.

Metelkova

Legendarni kulturni center v središču Ljubljane – AKC Metelkova Mesto