Cafe City – BTC

Cafe City – za dobro jutro in zaključek dneva. Čez dan odlična kava, slastni rogljički, sendviči, naravni sokovi … zvečer pa kozarec odličnega vina ali koktejl.

Sprehodite se po našem virtualnem posnetku!

 

Da se dan po jutru pozna, dobro vedo tudi v lokalu Cafe City, kjer za dober začetek vašega delovnega dne poskrbijo z odlično kavo in slastnimi rogljički, v času malice pa vam postrežejo z dnevno sveže pripravljenimi sendviči in naravnimi sokovi. V vročem poletju vas bodo ohladili s hišnim ledenim čajem in hišnimi limonadami, za zaključek dneva pa vas vabijo na kozarec odličnega vina ali koktejl.

Kavarna Lev
Naša kavarna Lev je prostor za vse, ki nikoli nimajo dovolj razvajanja. Moderno opremljena terasa in notranjost, kjer se lahko v prijetnem okolju družite s prijatelji. Poleg moderne opreme zunanjega in notranjega dela kavarne, se lahko pohvalimo tudi s pravo vinsko kletjo, kjer se lahko v vročih dnevih ohladite s kozarcem vina ali penine.
Sprejemamo rezervacije za zaključene družbe.
Za koktajle skrbi naša vrhunska barmanka Draga, ki je s svojo “lolito” na svetovnem prvenstvu v pripravi koktajlov dosegla 3.mesto in je tudi edina barmanka na svetu, ki se lahko pohvali s tovrstnim dosežkom.
To je prostor, kjer se za vsakega najde nekaj, kjer se boste počutili prijetno in bili vrhunsko postreženi.

3D virtualni sprehod www.3Dpro.si

 

Posebnost: trgovina buteljk (vina in penine)
Hišna penina (Penina Lev) – mango penina, pripravljena iz 100% mangota, brez dodanega sladkorja

 

Kategorije glede na ponudbo v kavarni:
coffee shop
dessert shop
wine bar
Ponudba:
domači sladoled
tortice
toasti
degustacijski krožnik (pršut, sir, olive)
coktajli
vina
penine
piva
domači ledeni čaj
Mehiška kantina “El Gringo”
Nova ponudba mehiške hrane na slovenski obali, kjer boste v sproščenem vzdušju uživali v dobrotah mehiške kuhinje.
Rezervacije sprejemamo na tel. št. 030 750 329 ali preko ZS.
KAVARNA LARGO

Kavarna Largo je manjša kavarna v osrčju Trnovega; natačneje v Trnovskih vratih, ki vas ob jutrih zalaga s sveže pečenimi rogljički in odlično kavo. V poletnih mescih se pri nas lahko osvežite z Largo limonadami ter hišnim ledenim čajem ali pa posladkate z odličnimi Indy&Pippa sladoledi, ob večerih pa vas razvajamo z različnimi G&T-ki ter izbranimi vini vini slovenskih vinarjev. Pri nas se lahko okrepčate s sorrentino ali pa smoothie-jem, a ne glede na to, kaj boste naročili, se vedno trudimo, da vas postrežemo z nasmehom:) Vabljeni!

Bistro pri Ančki

Pri Ančki*** DISKRETNO,dnevni počitek-popoldanski počitek-večerni počitek,prenočišča-BAR v Medvodah,ob regionalni cesti Ljubljana-Kranj, POKLIČI !!!!!

Družinsko voden hotel Pri Ančki stoji v Medvodah na ljubljanskem podeželju, ob glavni cesti v Kranj. Oddaljen je 9 km od centra glavnega mesta in 14 km od ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika.

Najem sobe*** počitek je na voljo tako čez dan, kot tudi v večernih, nočnih urah – pokliči za dodatne informacije in ceno !

Majhno, udobno gostišče s 3 zvezdicami vam ponuja nočitve z zajtrkom v 10 lepo urejenih sobah s skupno 28 posteljami. Sobe imajo lastno kopalnico. Opremljene so s kabelsko TV, klimatsko napravo in z brezžičnim dostopom do interneta. Čiščenje sob je dnevno. Na voljo so bar, bistro in video nadzorovano parkirišče. Prijazno vas bo sprejelo angleško, nemško, italijansko in hrvaško govoreče osebje.

Hotel gostom nudi brezplačen prevoz od letališča, če rezervirajo 5 ali več nočitev. Nov predor omogoča hiter dostop do središča mesta (10-15 min)

Javni prevoz:
mestni promet linija št.25 – Medvode
medkrajevni avtobusni prevoz

Sombrero bar

Sombrero bar se nahaja na robu Fužin, v neposredni bližini ljubljanske obvoznice.

Je odličen, prijeten in ravno prav odmaknjen kotiček, za uživanje ob super kavi ali hladni pijači. Sombrero bar je tudi prijetna družinska lokacija, kjer lahko svoje malčke pripeljete na otroško igrišče z napihnjenim gradom, tobogani, plezali, ter mnogo drugimi igrali in igricami.

Če želite, lahko ob predhodnem dogovoru organizirate rojstnodnevno zabavo za najmlajše ali malo starejše, fantovščino/dekliščino, obletnico, piknik,…

Vljudno vabljeni, da se prepričate o naši kvaliteti!

Panorama Cafe

Panorama Cafe vas vabi, da si privoščite skodelico odlične kave ali kozarec osvežilne pijače v miren in prijeten kotiček v Zupančičevi jami.

Trot Bar

Trot Bar se nahaja na Miklošičevi cesti 30, kjer je v bližini tud igralni salon Casion Rio Central.

Vabimo vas v prijeten in miren kotiček v centru mesta Ljubljane, kjer si lahko z užitkom privoščite skodelico odlične kave ali kozarec osvežilne pijače!

 

Virtualni sprehod:

TirBar

Tirbar se nahaja v neposredni bližini glavne avtobusne in železnške postaje Ljubljana.

Tirbar je odlična prva postaja pred odhodom na avtobus ali vlak za krajšanje časa ob pijači in prijetni družbi.

Je pa tudi odlična druga postaja po daljši poti, da se ponovno napolnete energijo, s kavo ali osvežilnim napitkom!

Nabrežje 15
Nabrežje 15 vas vabi na odlično teraso ob Ljublanici, kjer ob jutranji kavi lahko opazujete kako skozi Ljubljano tečeta reka in ljudje. S široko ponudbo pijač, vin,  žganih pijač in sendvičov vas vabimo tudi, da poskusite našo domačo pito. Elegantna sodobna notranjost Nabrežja 15 ima tudi kamin, kar je redkostv v Ljubljani, zato je tudi odličen kraj za vse leto.