OKREPČEVALNICA CUGER

Oglejte si naš 3D virtualni sprehod – www.3Dpro.si

 

Vsako soboto je v ponudbi jagenjček na žaru, po naročilu pečemo tudi odojka. Za rezervacije in informacije nas pokličite na 030 672 152 – Miomir Kostić.

BoberMarine

BoberMarine za vas nudi več storitev, pri katerih boste uživali v lepotah starega mestnega jedra, Ljubljanice in Ljubljanskega barja.

  • Vožnja in pogostitev na barki Livada za zaključene družbe (rojstnodnevne zabave, fantovščine/dekliščine, pikniki, upokojenci, šole, vrtci,…),
  • vožnja po Ljubljanici z barko Mala Zala (45min), če želite lahko organiziramo voden ogled znamenitosti, vstopna/izstopna postaja na Gallusovem nabrežju 19,
  • vodeni ogledi z biologom po Ljubljanskem barju in Ljubljanici
  • izposoja kanujev
  • BoberMarine kavarna v Trnovskem pristanu
D’Burger Place

VIRTUALNI SPREHOD PO LOKACIJI

 

D’Burger Place

September 2017; čas, ko smo se prijatelji zbrali na vrtu na pikniku, prižgali žar in pričeli razvijati idejo o peki najbolj okusnih burgerjev.

Začeli smo pri »šefu«, saj je tisti lava žar, ki ga ima na vrtu pri vseh prebudil neznansko željo po novih druženjih obburgerjih. »Lava« žar je mesu dal posebno noto pri okusih, sok iz mesa se je cedil po lava kamnih, »smoke« dim pa mu je dodal okus, ki mu ni para.

Vsi smo bili enotnega mnenja, da je to najboljši burger, ki smo ga jedli. In zakaj ne bi ideje predstavili Sloveniji? Zakaj ne bi vsem dali možnost, da preizkusijo nekaj odličnega, iz izbranih sestavin?

 

‘Ja, kupili bomo foodtruck in preizkusili srečo na cesti.’

 

Hvala vsem našim strankam, vsem zvestim in novim, ki so potrdili naše domneve o odličnem produktu. Zaradi vseh vas smo odprli še stacionarno enoto; lokal d’Burger Place, na Leskoškovi 3 v Ljubljani.

To je zgodba o d’Burgerju, ampak dejstvo je preprosto. Če nisi poizkusil d’Burgerja, še nisi probal pravega burgerja, ker naš je iz “lave”, edinstven.

 

Krakovc

Legendarni lokal v novi preobleki ob Ljubljanici v srcu Ljubljane.

PARK ZIBERT

Sproščen in urban ambient je našel svoje mesto v skoraj 200 let stari Gostilni Žibert s tradicijo.

Tradicije nismo zanemarili, le zbudili smo jo in ji dodali svežine in mladosti, da je še lažje zaživela v popolnoma prenovljeni podobi. In res je, Park Žibert ima bogato vsebino. Mlada ekipa je Parku Žibert dodala novo kulturo, z malo kapitala ter ogromno trdega dela.

Kdaj brbončice kar kričijo po domačih nedeljskih dobrotah pripravljenih po receptih, ki prehajajo iz roda v rod že več desetletij. Pri nas diši po pohanem piščan’cu, govejih ličkih, ribah … Pride tudi dan za ”fun”, ko ne moremo obiti Dirty Sanchez burgerja ali domačega krompirčka iz Pub ponudbe. Dneve vam popestrimo z dnevno svežimi malicami ali kosili in s pestro vinsko karto, ki se najbolj poda k ponudbi A la Carte. Ponudba hrane je raznolika, saj smo kljub prenovljeni podobi videza Parka Žibert ohranili domačnost.

Nenehna osredotočenost v razvajanje gostov je naš ključ. Ključ do sob, kjer lahko prenočite, ko boste pregloboko pogledali v kozarec vrhunskega vina iz naše ponudbe. Ključ do parka, kjer se bo zgodba dopolnjevala in vzpostavljala nova kulturna mreža. Mlade, tradicionalne, domače in tuje. Ključ do okusnih in perfektno dovršenih jedi, ki bodo mesoljubce, ter ostale, pustile brez besed.

Točka 213
Lokal se nahaja v prijetnem ambientu na promenadi od WTC-ja proti stadionu Stožice.
Na sončni terasi se pivoljubci lahko  osvežite z različnimi kraft pivi, sladokusci s sladoledom in sladolednimi kupami, v ponudbi pa imamo tudi odlične sendviče in z zlatom nagrajeno kavico Caffe Diemme, ki vam jo postrežejo nasmejani in prijazni natakarji.
Nahajamo se le streljaj od stadiona, zato z veseljem podpiramo športnike in prenašamo športne prireditve na televiziji ali velikem platnu. Vsak delovni dan imamo tudi vesele urice, od 16h do 19h, ko še dodatno znižamo cene pijač.
Vabljeni v Točko 213!