OKREPČEVALNICA CUGER

Oglejte si naš 3D virtualni sprehod – www.3Dpro.si

 

Vsako soboto je v ponudbi jagenjček na žaru, po naročilu pečemo tudi odojka. Za rezervacije in informacije nas pokličite na 030 672 152 – Miomir Kostić.

D’Burger Place

VIRTUALNI SPREHOD PO LOKACIJI

 

D’Burger Place

September 2017; čas, ko smo se prijatelji zbrali na vrtu na pikniku, prižgali žar in pričeli razvijati idejo o peki najbolj okusnih burgerjev.

Začeli smo pri »šefu«, saj je tisti lava žar, ki ga ima na vrtu pri vseh prebudil neznansko željo po novih druženjih obburgerjih. »Lava« žar je mesu dal posebno noto pri okusih, sok iz mesa se je cedil po lava kamnih, »smoke« dim pa mu je dodal okus, ki mu ni para.

Vsi smo bili enotnega mnenja, da je to najboljši burger, ki smo ga jedli. In zakaj ne bi ideje predstavili Sloveniji? Zakaj ne bi vsem dali možnost, da preizkusijo nekaj odličnega, iz izbranih sestavin?

 

‘Ja, kupili bomo foodtruck in preizkusili srečo na cesti.’

 

Hvala vsem našim strankam, vsem zvestim in novim, ki so potrdili naše domneve o odličnem produktu. Zaradi vseh vas smo odprli še stacionarno enoto; lokal d’Burger Place, na Leskoškovi 3 v Ljubljani.

To je zgodba o d’Burgerju, ampak dejstvo je preprosto. Če nisi poizkusil d’Burgerja, še nisi probal pravega burgerja, ker naš je iz “lave”, edinstven.