D’Burger Place

VIRTUALNI SPREHOD PO LOKACIJI

 

D’Burger Place

September 2017; čas, ko smo se prijatelji zbrali na vrtu na pikniku, prižgali žar in pričeli razvijati idejo o peki najbolj okusnih burgerjev.

Začeli smo pri »šefu«, saj je tisti lava žar, ki ga ima na vrtu pri vseh prebudil neznansko željo po novih druženjih obburgerjih. »Lava« žar je mesu dal posebno noto pri okusih, sok iz mesa se je cedil po lava kamnih, »smoke« dim pa mu je dodal okus, ki mu ni para.

Vsi smo bili enotnega mnenja, da je to najboljši burger, ki smo ga jedli. In zakaj ne bi ideje predstavili Sloveniji? Zakaj ne bi vsem dali možnost, da preizkusijo nekaj odličnega, iz izbranih sestavin?

 

‘Ja, kupili bomo foodtruck in preizkusili srečo na cesti.’

 

Hvala vsem našim strankam, vsem zvestim in novim, ki so potrdili naše domneve o odličnem produktu. Zaradi vseh vas smo odprli še stacionarno enoto; lokal d’Burger Place, na Leskoškovi 3 v Ljubljani.

To je zgodba o d’Burgerju, ampak dejstvo je preprosto. Če nisi poizkusil d’Burgerja, še nisi probal pravega burgerja, ker naš je iz “lave”, edinstven.

 

Kolosej – Ljubljana – kino

Ko govorimo o kinematografiji na Slovenskem, ne moremo mimo Koloseja. V zadnjem desetletju je podjetje na prikazovalskem trgu pustilo močan pečat, saj je na slovenska tla prineslo številne inovacije s tega področja – tehnološke in konceptualne spremembe v načinu preživljanja prostega časa v kombinaciji z ogledom filma na velikem kino platnu. Kolosej je leta 2001 odprl prvi kinocenter v Sloveniji – odtlej je na naših tleh zraslo kar nekaj podobnih.

Kolosej se je prvi lotil tudi dodatne ponudbe za svoje obiskovalce in tako iz strogo kinematografskega podjetja postal podjetje, ki posameznikom in skupinam nudi paleto različnih storitev in izdelkov, preplet dejavnosti za preživljanje prostega časa: izvrstno gostinsko ponudbo, bowling, biljard, igre na srečo …

Kavarna in slaščičarna Palček

Kavarna in slaščičarna Palček se nahaja v osrčju Zaloga, le streljaj od dveh vrtcev, osnovne šole, pošte, banke in Centra Zalog. Pri nas lahko uživate v doma pripravljenih slaščicah, se podkrepite s kosom pice ali uživate v popoldanskem soncu na terasi ob pestri izbiri čeških piv. Vabljeni!

Cosmo Park

OTROŠKA IGRALNICA COSMO PARK

V Dravljah, v Ljubljani, na Bravničarjevi ulici 9, se nahaja nova otroška igralnica, ki je namenjena zaključenim skupinam otrok za različna praznovanja, rojstnodnevne in druge zabave. Igralnica je v neposredni bližini obvoznice, sto metrov od Celovške ceste. Pred stavbo je na voljo tudi veliko brezplačnih parkirnih mest, tako da je skrb v zvezi s tem popolnoma odveč.

Zabavi je namenjenih 300 kvadratnih metrov, od katerih je, seveda, največji igralni del, ki je povezan z odprtim kotičkom za prigrizke in popolnoma opremljenim točilnim pultom ter hladilnikom. Jedilnica z družabnim delom za starše na koncu pa je s stekleno steno ločena od igralnega dela in omogoča staršem, ki ostanejo v času zabave v igralnici, stalen pogled na dogajanje v njej, hkrati pa niso moteči za otroke. Sanitarije so pri roki, v sklopu prostora.

Sama igralnica je opremljena nekoliko drugače kot običajne, saj ne vsebuje napihljivih igral in nekaterih drugih običajnih dodatkov. V prostoru prevladuje narava, džungla s taborom s šotori in tabornim ognjem, največje navdušenje otrok pa požanje 27-metrski ZIPLINE, ki niti trenutek ne počiva. Deklice se lahko prelevijo v princeske, vile, hula plesalke, saj imajo v svojem kotičku na voljo krilca in dodatke, v katere se lahko preoblečejo. Za najmlajše smo poskrbeli z dvema bazenčkoma s pliškoti, skakalnimi igračami in žogami. Izziv pa so tudi veliki Človek ne jezi se, streljanje z lokom v tarčo, boj z majhnimi zorbi, ekipna spretnostna in hitrostna tekmovanja… V sklopu prostora pa je tudi plesišče, še posebej primerno za malo starejše otroke, ki si lahko omislijo pravo disko zabavo z disko kroglo, light-showom ter odličnim ozvočenjem.

 

 

 

Igralnico se lahko najame brez animatorja, ko za zabavo otrok in njihovo varnost skrbijo starši sami, prav tako sami poskrbijo za hrano in pijačo ter pospravljanje na koncu. Točilni pult omogoča pripravo hrane in pijače, na voljo so krožniki, kozarci, pribor, pladnji… Lahko pa je prisoten tudi animator, ki poskrbi za organizirano zabavo otrok.

Za več informacij obiščite spletno stran  https://cosmopark.si/ ali nas kontaktirajte preko e-pošte oziroma telefona.

Ljubljanski grad
Ljubljanski grad se nahaja sredi mestnega vrveža, vendar ravno prav odmaknjena od njega, kakor na piedestalu stoji mogočna srednjeveška trdnjava. S svojega privilegiranega položaja obiskovalcu ponuja osupljive razglede po okolici, pa tudi sprehod po preteklosti in odmik od naglice, ki vlada vsakdanjiku pod njo.
ENGLISH
Ljubljana Castle is a mighty medieval fortress, a symbol of the Slovenian capital Ljubljana is an interesting tourist point, the idyllic grounds for long strolls just a glance away from the lively city centre. The Ljubljana castle offers many cultural, historic and entertaining events throughout the year.