Cosmo Park

OTROŠKA IGRALNICA COSMO PARK

V Dravljah, v Ljubljani, na Bravničarjevi ulici 9, se nahaja nova otroška igralnica, ki je namenjena zaključenim skupinam otrok za različna praznovanja, rojstnodnevne in druge zabave. Igralnica je v neposredni bližini obvoznice, sto metrov od Celovške ceste. Pred stavbo je na voljo tudi veliko brezplačnih parkirnih mest, tako da je skrb v zvezi s tem popolnoma odveč.

Zabavi je namenjenih 300 kvadratnih metrov, od katerih je, seveda, največji igralni del, ki je povezan z odprtim kotičkom za prigrizke in popolnoma opremljenim točilnim pultom ter hladilnikom. Jedilnica z družabnim delom za starše na koncu pa je s stekleno steno ločena od igralnega dela in omogoča staršem, ki ostanejo v času zabave v igralnici, stalen pogled na dogajanje v njej, hkrati pa niso moteči za otroke. Sanitarije so pri roki, v sklopu prostora.

Sama igralnica je opremljena nekoliko drugače kot običajne, saj ne vsebuje napihljivih igral in nekaterih drugih običajnih dodatkov. V prostoru prevladuje narava, džungla s taborom s šotori in tabornim ognjem, največje navdušenje otrok pa požanje 27-metrski ZIPLINE, ki niti trenutek ne počiva. Deklice se lahko prelevijo v princeske, vile, hula plesalke, saj imajo v svojem kotičku na voljo krilca in dodatke, v katere se lahko preoblečejo. Za najmlajše smo poskrbeli z dvema bazenčkoma s pliškoti, skakalnimi igračami in žogami. Izziv pa so tudi veliki Človek ne jezi se, streljanje z lokom v tarčo, boj z majhnimi zorbi, ekipna spretnostna in hitrostna tekmovanja… V sklopu prostora pa je tudi plesišče, še posebej primerno za malo starejše otroke, ki si lahko omislijo pravo disko zabavo z disko kroglo, light-showom ter odličnim ozvočenjem.

 

 

 

Igralnico se lahko najame brez animatorja, ko za zabavo otrok in njihovo varnost skrbijo starši sami, prav tako sami poskrbijo za hrano in pijačo ter pospravljanje na koncu. Točilni pult omogoča pripravo hrane in pijače, na voljo so krožniki, kozarci, pribor, pladnji… Lahko pa je prisoten tudi animator, ki poskrbi za organizirano zabavo otrok.

Za več informacij obiščite spletno stran  https://cosmopark.si/ ali nas kontaktirajte preko e-pošte oziroma telefona.