D’Burger Place

VIRTUALNI SPREHOD PO LOKACIJI

 

D’Burger Place

September 2017; čas, ko smo se prijatelji zbrali na vrtu na pikniku, prižgali žar in pričeli razvijati idejo o peki najbolj okusnih burgerjev.

Začeli smo pri »šefu«, saj je tisti lava žar, ki ga ima na vrtu pri vseh prebudil neznansko željo po novih druženjih obburgerjih. »Lava« žar je mesu dal posebno noto pri okusih, sok iz mesa se je cedil po lava kamnih, »smoke« dim pa mu je dodal okus, ki mu ni para.

Vsi smo bili enotnega mnenja, da je to najboljši burger, ki smo ga jedli. In zakaj ne bi ideje predstavili Sloveniji? Zakaj ne bi vsem dali možnost, da preizkusijo nekaj odličnega, iz izbranih sestavin?

 

‘Ja, kupili bomo foodtruck in preizkusili srečo na cesti.’

 

Hvala vsem našim strankam, vsem zvestim in novim, ki so potrdili naše domneve o odličnem produktu. Zaradi vseh vas smo odprli še stacionarno enoto; lokal d’Burger Place, na Leskoškovi 3 v Ljubljani.

To je zgodba o d’Burgerju, ampak dejstvo je preprosto. Če nisi poizkusil d’Burgerja, še nisi probal pravega burgerja, ker naš je iz “lave”, edinstven.

 

Kolosej – Ljubljana – kino

Ko govorimo o kinematografiji na Slovenskem, ne moremo mimo Koloseja. V zadnjem desetletju je podjetje na prikazovalskem trgu pustilo močan pečat, saj je na slovenska tla prineslo številne inovacije s tega področja – tehnološke in konceptualne spremembe v načinu preživljanja prostega časa v kombinaciji z ogledom filma na velikem kino platnu. Kolosej je leta 2001 odprl prvi kinocenter v Sloveniji – odtlej je na naših tleh zraslo kar nekaj podobnih.

Kolosej se je prvi lotil tudi dodatne ponudbe za svoje obiskovalce in tako iz strogo kinematografskega podjetja postal podjetje, ki posameznikom in skupinam nudi paleto različnih storitev in izdelkov, preplet dejavnosti za preživljanje prostega časa: izvrstno gostinsko ponudbo, bowling, biljard, igre na srečo …

Kavarna in slaščičarna Palček

Kavarna in slaščičarna Palček se nahaja v osrčju Zaloga, le streljaj od dveh vrtcev, osnovne šole, pošte, banke in Centra Zalog. Pri nas lahko uživate v doma pripravljenih slaščicah, se podkrepite s kosom pice ali uživate v popoldanskem soncu na terasi ob pestri izbiri čeških piv. Vabljeni!

Točka 213
Lokal se nahaja v prijetnem ambientu na promenadi od WTC-ja proti stadionu Stožice.
Na sončni terasi se pivoljubci lahko  osvežite z različnimi kraft pivi, sladokusci s sladoledom in sladolednimi kupami, v ponudbi pa imamo tudi odlične sendviče in z zlatom nagrajeno kavico Caffe Diemme, ki vam jo postrežejo nasmejani in prijazni natakarji.
Nahajamo se le streljaj od stadiona, zato z veseljem podpiramo športnike in prenašamo športne prireditve na televiziji ali velikem platnu. Vsak delovni dan imamo tudi vesele urice, od 16h do 19h, ko še dodatno znižamo cene pijač.
Vabljeni v Točko 213!
SiTi Teater BTC

Gledališče v BTCju kjer – ko ste siti že vsega! – dobite zabavo!

Tresor bar

Dobrodošli v TRESOR bar, lokal na Čopovi ulici, ki ponuja najboljšo kavo, brezplačen wi-fi in možnost druženja s popotniki iz vsega sveta.

Tresor je najlepši dokaz kako lahko sivo in togo domovanje bankirjev spremenimo v živahno in urbano mednarodno okolje. V Tresorju se shranjujejo le nepozabni spomini, najžlahtnejša valuta pa je zadovoljstvo in doživetje naših gostov. Secesijski stavbi iz začetka 20. Stoletja, Tresor vliva življenje, popolnoma drugačno od resnega bančnega, življenje z veliko začetnico, polno gostov iz vsega sveta, ki si ne želijo Ljubljane le ogledati, temveč jo tudi doživeti, hkrati pa spoznati pisano druščino sostanovalcev. Srce Tresorja sta dva prostora za druženje. Visok atrijski prostor z nebesnim stropom utripa predvsem v dnevni svetlobi, za zabavo v poznejših, večernih urah pa je primernejši nekdanji bančni tresor v kleti stavbe. Tresor je urbano središče vseh, ki jih zanima šport, kultura, umetnost ter spoznavanje novih kultur in ljudi. Tresor ni samo pribežališče ljudi iz vsega sveta, temveč svoje prostore nudi tudi domači kreativni mladini. Temu primerno Tresor gosti umetnike in glasbenike, gradi most med domačim in tujim ter zagotavlja prijetno okolje za vse. Ostaja mogočen in pomemben, hkrati pa v Ljubljano vnaša svoj ritem in utrip, ki ga center prestolnice potrebuje.

HOOD Burger

Polovički krompirjeve bombice sta z maslom
popečeni na žaru, dokler nista hrustljavi in
zlatorjavi. Polovički sta nato premazani še z našo hood omakco in obloženi s svežo solato ter sladkim paradižnikom. Da smo
dosegli edinstven okus mesa, smo izbrane dele
govedine zmleli v idealnem razmerju, brez
dodatkov in začimb … le sol in poper. Sočno
meso na koncu objame še rezina stopljenega
cheddar sira. Vse to je Hood Burger

Mnogi menijo, da je okus piščanca tak, kot če bi vsak dan gledali filme na črno beli televiziji…

Naš piščanec ne mara črno belih filmov in je zato sočen, polnega ter živahnega okusa. Družbo mu delajo še naša Hood-a omakica s šampinjoni, rukola, solata in paradižnik, na koncu pa se nanj uleže še listič stopljene mozzarele.
Hood Chicken Burger je piščanec v visoki definiciji!