5. Tušev Tek Barv | 21. 6. 2019 @ Kardeljeva ploščad, LJ

5. Tušev Tek Barv | 21. 6. 2019 @ Kardeljeva ploščad, LJ

foto: Marko Delbello Ocepek

Tušev tek barv je najbolj pisana tekaška prireditev v koledarju, vseh 12.000 prostih mest pa je bilo letos razgrabljenih že pred meseci.

foto: Marko Delbello Ocepek

Ta tek v okolici Stožic je poseben, ker se tekači med njim obmetavajo z ekološkimi holi barvami, rekreativnemu delu pa sledi mini glasbeni festival z gosti svetovnega kova. Ob jubileju bo nastopilo kar pet od sto najbolj priljubljenih didžejev na svetu, prvo ime pa bo razvpiti Steve Aoki. Eno najbolj prepoznavnih imen sodobne pop kulture, je tudi adrenalinski odvisnež: ukvarja se s kopico športov, borda, skače s padalom, tehniko plavanja je pilil z 28-kratnim olimpijskim zmagovalcem Michaelom Phellpsom, ki ga je v zameno naučil mešati muziko, pred zadnjo olimpiado je v Coloradu snowboardal s Shaunom Whitom in reprezentanco ZDA, v mladosti pa je bil celo med 250 najboljšimi šahisti na svetu. Pri vadbi še posebno pozornost namenja mišicam rok, saj je njegova posebnost tudi ta, da svojim najbolj srčnim navijačem meče v glavo pisane torte.

foto: Marko Delbello Ocepek

časovnica:

14:00 – ZAČETEK dogodka in dnevnega dogajanja

17:00 – ŠTRAT TEKA (organiziranih bo več štartov; prevzem nahrbtnikov do 18h)

19:00 – ZAČETEK NOČNEGA DOGAJANJA

=> 19:30 – Martin Jensen

=> 20:45 – MATTN

=> 22:05 – Lost Frequencies

=> 23:25 – Vini Vici

=> 00:30 – Steve Aoki

02:00 – KONEC

foto: Marko Delbello Ocepek


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri