23.11.2018 OB 20:30 – VEČER SRBSKE KOMEDIJE V 10ki

23.11.2018 OB 20:30 – VEČER SRBSKE KOMEDIJE V 10ki

V petek 23.11. v 10ki prirejajo VEČER SRBSKE KOMEDIJE z Dušanom Varničić in Srdjanom Olmanom. Oba seveda prihajata iz Srbije.

DUŠAN VARNIČIĆ
Dušan Varničić je fant iz Šida s prebivališčem v Novom Sadu, dobil pa je najslabše lastnosti obeh mest. Pravkar se je zaposlil v prodajalni ribiške opreme, tako da ima končno korist od svojih glist. Človek, ki je dvignil celo dvorano na noge, vendar so mu šele kasneje dokazali, da je on izzval požar. Njegove zveze so kot nogometni derbi – vedno je nekdo poškodovan. Odkar se ukvarja s stand-up komedijo, je podvojil število deklet, s katerimi je spal. Spal je še z eno. Poleg stand-up komedije sta njegovi strasti še nogomet in stave, zaradi česar je malce v dolgovih, ampak saj je tudi Srbija. Odrastel je z mamo samohranilko, je pa prepričan, da se tudi oče zna sam hranit.

 

Tako vabimo predvsem tiste, ki obožujejo balkanski humor, sproščeno vzdušje in bolečine v trebuhu (zaradi smeha seveda).

 

SRDJAN OLMAN
Po 8 letih novinarstva na lokalni televiziji, se je Srđan Olman odločil za odhod v svet stand up komedije, v katerem in od katerega živi dobrih 5 let. Njegov One man show “Severno ledeni humor” (ker prihaja iz severa, iz Subotice), je obkrožil celotno regiojo. Začel je v Srbiji, preko BIH, Hrvatške, Makedonije, Slovenije, nadaljeval dalje, vse do Dunaja, Budimpešte, Munchna in Berlina. Njegova želja je nastopati v vseh mestih omenjene regije. Srdjan Olman je zmagovalec TV show-a „Najbolji komičar Srbije“ iz leta 2014, oktobra istega leta je zmagal na tekmovanju stand up komikov pod dirigentsko palico organizacije „Standup.rs“, kasneje pa nastopi v TV show-u „Audicija”. Je tudi avtor online humoristične serije „Dragine mudrosti“ ki jo lahko vidite na Youtube kanalu ter njegovi Facebook strani, v kateri tudi sam igra mojstra Dragu Majstorovića. V začetku oktobra 2018 pa se je rodil njegov drugi One man show “OnomatoKAOpeja”.

 

VEČ O DOGODKU: https://mynight.si/events/vecer-srbske-komedije/


V moji bližini