12. AKTUALOV ROJSTNI DAN – JELENA ROZGA, ČUKI, KLAPA KAMPANEL IN DRUGI

12. AKTUALOV ROJSTNI DAN – JELENA ROZGA, ČUKI, KLAPA KAMPANEL IN DRUGI

RAZKRIVAMO: Vroča dalmatinka, ki bo ogrela Stožice na Aktualovem 12.rojstnem dnevu!

Velika družina radia Aktual vsako leto obeležuje obletnico svojega delovanja na prav poseben način. Z glasbeno-scenskim spektaklom, ki je vsako leto znova naravnost čudovit ter nepozaben. Na vsakem praznovanju se jim pridruži cel kup glasbenih legend in tudi letos ne bo nič drugače.

Z Aktualovci in njihovimi zvestimi poslušalci bodo 12. obletnico delovanja obeležili izvajalci, ki jih v Sloveniji že dolgo nismo slišali v živo in jih, roko na srce, še dolgo ne bomo. Ekskluzivno v Stožice prihajajo same legende, njihov nastop v živo pa bo doživetje, ki ga nikakor ne smete zamuditi …

Navdušili vas bodo:

  • Zlatko Pejaković
  • Jasna Zlokić
  • Mladen Grdović
  • Meri Cetinić
  • Klapa Kampanel
  • Čuki

in prav posebna dama. Dolgo, dolgo časa so Aktualovci skrivali glavno zvezdo večera, končno pa napočil težko pričakovani dan. Znano je, kdo je zvezdnica, ki bo ogrela do zadnjega kotička polne Stožice.

To je vroča, neverjetna in fatalna … JELENA ROZGA.

Že komaj čakate? 

Potem ne odlašajte in si NAJCENEJŠO vstopnico zagotovite ČIMPREJ, saj je njihovo število omejeno.


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri