1. 12. 2016 – launch portala MyNight.si

1. 12. 2016 – launch portala MyNight.si

Po dolgih mesecih trdega dela smo 1. 12. 2016 javnosti predstavili projekt MyNight.si. Dogodek se je odvijal v Nebotičniku, povezoval pa ga je vedno zabavni Rado Mulej.

Na dogodku je bilo opaženih veliko novinarjev, kot tudi estradnikov. Med drugimi so se dogodka udeležili Matjaž Javšnik, Pia Škofic, Anja Jenko, tekmovalci resničnostnih šovov Survivor in Bar, ter radijski in TV voditelj Klemen Bučan. Pevka Regina nas je še posebej razveselila, ko nam je zapela »Vse najboljše…«, za zabavo so pa še dodatno poskrbeli barman iz podjetja G3 Spirits, DJ in mične hostese MyNight.si .

Ob tej priložnosti bi se še posebej radi zahvalili sponzorjem dogodka: Restavraciji Nebotičnik za odličen ambient in pomoč pri organizaciji, podjetju G3 Spirits, da so nam gasili žejo in Hiši dobrih vin Koželj & Halo Pinki Vinoteka na dom za penino dobrodošlice.

 

Fotografije:

 


V moji bližini


Spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo strani smatramo, da se z njimi strinjate. Več

Kaj je piškotek? Skoraj vsako spletno mesto uporablja tehnologijo piškotkov. Piškotek je majhna datoteka, ki shrani internetne nastavitve. Prenese se preko brskalnika med prvim obiskom na spletnem mestu. Ko se naslednjič vrnete na stran preko iste naprave, lahko brskalnik preveri, ali je soroden piškotek prisoten (torej tisti, ki vsebuje ime strani), in uporabi podatke iz piškotka ter jih pošlje nazaj stran. To omogoča spletnim mestom , da prepoznajo, da jih je uporabnik že predhodno obiskal, in v nekaterih primerih temu prilagodijo prikazano vsebino.

Zapri